Ainekset
500 g tomaatteja
1 litra kiehuvaa vettä
2 säilöttyä paahdettua paprikaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 habanero-chilipaparika
nokare tuoretta inkivääriä
½ dl punaviinietikkaa
mustapippuria myllystä maun mukaan
ripaus suolaa
n. 150 g Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Leikkaa tomaattien pintaan ristikkäisviilto ja kasta tomaatit kiehuvaan veteen, kunnes kuori alkaa irrota. Kuori tomaatit ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Paloittele myös paahdetut paprikat. Kuori ja hienonna sipuli, valkosipulinkynnet, habanero ja inkivääri.
Laita ainekset kattilaan. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä ja ripaus suolaa. Anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia. Lisää punaviinietikka ja Hillo-marmeladisokeri ja anna kiehua vielä noin 5 minuuttia.
Kaada hillo puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.
Vinkki!
Leikkaa saaristolaisleivistä sopivan kokoisia paloja, laita päälle kinkkua ja nokare tulista habanero-tomaattihilloa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!