Paprika-vadelmahillo

Ensi kuulemalta eksoottiseltakin kuulostava paprikan ja vadelman yhdistelmä osoittautuu toimivaksi hillomauksi.

PT25M

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g puhdistettuja, punaisia paprikoita
200 g vadelmia
1 (luomu)sitruunan kuoriraaste ja mehu
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Kalttaa ja kuori paprikat, poista siemenet. Soseuta paprikat. Pane kaikki ainekset kattilaan ja anna kiehua 5 minuuttia. Kuori vaahto.

Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Vinkki!
Mikäli sinulla on käytössäsi tehokas sauvasekoitin, voit soseuttaa paprikat halutessasi kuorineen. Poista siemenet ennen soseutusta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!