Ainekset
500 g puhdistettuja, punaisia paprikoita
200 g vadelmia
1 (luomu)sitruunan kuoriraaste ja mehu
500 g Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Kalttaa ja kuori paprikat, poista siemenet. Soseuta paprikat. Pane kaikki ainekset kattilaan ja anna kiehua 5 minuuttia. Kuori vaahto.
Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.
Vinkki!
Mikäli sinulla on käytössäsi tehokas sauvasekoitin, voit soseuttaa paprikat halutessasi kuorineen. Poista siemenet ennen soseutusta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!