Paprika-broileripata

Paprikaa ja broilerinfilettä makoisassa, tomaattimehussa haudutetussa padassa.

4 annosta

PT1H

1,5–2 tuntia

Arviot (12 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g broilerin rintafileitä
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl paprikajauhetta
0,5 tl cayennenpippuria
3 paprikaa paloina
2 sipulia lohkoina
5 dl tomaattimehua
(vettä)
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 dl maapähkinöitä

Ohjeet

Puolita broilerin rintafileet. Kuumenna öljy padassa ja ruskista palat molemmin puolin. Lisää pataan paprikajauhe, cayennenpippuri, paprikat ja sipulilohkot. Kääntele hetki ja kaada pataan tomaattimehu (lisää tarvittaessa vettä niin, että ainekset peittyvät). Mausta siirapilla, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon myös maapähkinät. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä liedellä tai 150-asteisessa uunissa 1–1,5 tuntia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!