Paprika-broileripata

4 annosta 1,5–2 tuntia
Paprikaa ja broilerinfilettä makoisassa, tomaattimehussa haudutetussa padassa.
Paprika-broileripata
Arvioi: (5kpl)

Ainekset

  • 500 g broilerin rintafileitä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 0,5 tl cayennenpippuria
  • 3 paprikaa paloina
  • 2 sipulia lohkoina
  • 5 dl tomaattimehua
  • (vettä)
  • 1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 1–2 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 1 dl maapähkinöitä

Puolita broilerin rintafileet. Kuumenna öljy padassa ja ruskista palat molemmin puolin. Lisää pataan paprikajauhe, cayennenpippuri, paprikat ja sipulilohkot. Kääntele hetki ja kaada pataan tomaattimehu (lisää tarvittaessa vettä niin, että ainekset peittyvät). Mausta siirapilla, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon myös maapähkinät. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä liedellä tai 150-asteisessa uunissa 1–1,5 tuntia.

Reseptin on laatinut

Dansukker