Pannukakkurulla

Pannukakkua voi tarjota myös kääretortun tapaan hillolla täytettynä rullana.

PT55M

50 minuuttia

Arviot (24 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 kananmunaa
7 dl maitoa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
0,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
0,75 dl sulatettua margariinia
2 dl vadelma- tai mansikkahilloa

Ohjeet

Sekoita munien rakenne rikki. Lisää joukkoon maito. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää maidon joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Lisää sulatettu rasva.

Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Kumoa kuten kääretorttu leivinpaperin päälle ja irrota varovasti pohjapaperi. Levitä pannukakun päälle hillo. Käännä rullalle leivinpaperin avulla. Leikkaa viipaleiksi.

Tarjoa vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kera.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?