Pannukakkurulla

Pannukakkua voi tarjota myös kääretortun tapaan hillolla täytettynä rullana.

50 minuuttia

Arviot (24 kpl)

Ainekset

3 kananmunaa
7 dl maitoa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
0,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
0,75 dl sulatettua margariinia
2 dl vadelma- tai mansikkahilloa

Ohjeet

Sekoita munien rakenne rikki. Lisää joukkoon maito. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää maidon joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Lisää sulatettu rasva.

Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Kumoa kuten kääretorttu leivinpaperin päälle ja irrota varovasti pohjapaperi. Levitä pannukakun päälle hillo. Käännä rullalle leivinpaperin avulla. Leikkaa viipaleiksi.

Tarjoa vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kera.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.