Ainekset
5 dl kuohukermaa
1 kanelitanko
1 maustemitallinen jauhettua
kardemummaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Kastike
½ l mansikoita
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl rouhittua viherpippuria
Ohjeet
Mittaa kerma, kaneli ja kardemumma kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin kaksi minuuttia. Sekoita hyytelösokeri Multi joukkoon, kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Siivilöi seos neljään annosmaljaan. Hyydytä jääkaapissa. Viipaloi mansikat ja sekoita ne kattilassa sokerin ja viherpippurin kanssa. Kiehauta. Tarjoa mansikat joko kuumina tai kylminä pannacottan lisänä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!