Pannacotta ja siirappikarpalot

6–8 annosta noin pari tuntia
Syksyyn ja jouluun sopiva helppo pannacotta tarjoillaan siirappikarpaloiden kera.
Pannacotta ja siirappikarpalot
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 5 dl kermaa TAI täysmaitoa

Pinnalle

  • 1 dl karpaloita
  • Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Mittaa ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä poreillen noin puoli minuuttia. Annostele seos jälkiruokamaljoihin. Siirrä maljat pariksi tunniksi jääkaappiin.

Jaa karpalot annosten päälle juuri ennen tarjoilua ja valuta siirappiraidat karpaloiden päälle.

Reseptin on laatinut

Dansukker