Pannacotta ja siirappikarpalot

Syksyyn ja jouluun sopiva helppo pannacotta tarjoillaan siirappikarpaloiden kera.

6–8 annosta

noin pari tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
5 dl kermaa TAI täysmaitoa

Pinnalle
1 dl karpaloita
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Mittaa ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä poreillen noin puoli minuuttia. Annostele seos jälkiruokamaljoihin. Siirrä maljat pariksi tunniksi jääkaappiin.

Jaa karpalot annosten päälle juuri ennen tarjoilua ja valuta siirappiraidat karpaloiden päälle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.