Ainekset
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
5 dl kermaa TAI täysmaitoa
Pinnalle
1 dl karpaloita
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Mittaa ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä poreillen noin puoli minuuttia. Annostele seos jälkiruokamaljoihin. Siirrä maljat pariksi tunniksi jääkaappiin.
Jaa karpalot annosten päälle juuri ennen tarjoilua ja valuta siirappiraidat karpaloiden päälle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!