Ainekset
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
5 dl kermaa TAI täysmaitoa
Pinnalle
1 dl karpaloita
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Mittaa ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä poreillen noin puoli minuuttia. Annostele seos jälkiruokamaljoihin. Siirrä maljat pariksi tunniksi jääkaappiin.
Jaa karpalot annosten päälle juuri ennen tarjoilua ja valuta siirappiraidat karpaloiden päälle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!