Ainekset
200 g kuorittuja katkarapuja
250 g nuudeleita
Runsaasti vettä, johon on lisätty keittovaiheessa 2 rkl öljyä ja 1 tl suolaa/litra
Maustamiseen
2 tl murskattua valkosipulia
1 rkl tuoretta hienonnettua inkivääriä
2 tl curryjauhetta
2-3 rkl soijakastiketta
2-3 tl Dansukker Ruokokidesokeria
Vihannekset
1 purjo suikaloituna
1 iso porkkana raastettuna
2 dl sokeriherneitä halkaistuina
2 dl pavunituja
4 rkl kasviöljyä paistamiseen
Ohjeet
Keitä ensin nuudelit kevyesti suolatussa vedessä, johon on lisätty öljy. Huuhtele ja valmistele vihannekset ja mausteet edellä annettujen ohjeiden mukaan.
Lämmitä öljy wokkipannulla tai vastaavalla. Kypsennä curryjauheella maustettua valkosipuli-inkiväärimurskaa 1 minuutin ajan ja lisää purjosipuli. Käytä korkeaa lämpötilaa ja sekoita koko ajan.
Lisää keitetyt nuudelit ja raastettu porkkana sekä soijakastike ja sokeri. Anna seoksen kypsyä 2-3 minuuttia ja sekoita koko ajan. Lisää tarvittaessa vettä, etteivät nuudelit pala.
Lisää katkaravut ja sokeriherneet pannulle ja anna kypsyä vielä 2 minuuttia. Tarkista maku. Lisää pavunidut juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.