Paistetut nuudelit katkarapujen ja vihannesten kera

Paistetut nuudelit wokattujen vihannesten ja katkarapujen kera on nopea ja maukas arkiruoka.

4 hengelle

PT25M

20 minuuttia

Arviot (118 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g kuorittuja katkarapuja
250 g nuudeleita
Runsaasti vettä, johon on lisätty keittovaiheessa 2 rkl öljyä ja 1 tl suolaa/litra
Maustamiseen
2 tl murskattua valkosipulia
1 rkl tuoretta hienonnettua inkivääriä
2 tl curryjauhetta
2-3 rkl soijakastiketta
2-3 tl Dansukker Ruokokidesokeria
Vihannekset
1 purjo suikaloituna
1 iso porkkana raastettuna
2 dl sokeriherneitä halkaistuina
2 dl pavunituja
4 rkl kasviöljyä paistamiseen

Ohjeet

Keitä ensin nuudelit kevyesti suolatussa vedessä, johon on lisätty öljy. Huuhtele ja valmistele vihannekset ja mausteet edellä annettujen ohjeiden mukaan.

Lämmitä öljy wokkipannulla tai vastaavalla. Kypsennä curryjauheella maustettua valkosipuli-inkiväärimurskaa 1 minuutin ajan ja lisää purjosipuli. Käytä korkeaa lämpötilaa ja sekoita koko ajan.

Lisää keitetyt nuudelit ja raastettu porkkana sekä soijakastike ja sokeri. Anna seoksen kypsyä 2-3 minuuttia ja sekoita koko ajan. Lisää tarvittaessa vettä, etteivät nuudelit pala.

Lisää katkaravut ja sokeriherneet pannulle ja anna kypsyä vielä 2 minuuttia. Tarkista maku. Lisää pavunidut juuri ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?