Paistetut nuudelit katkarapujen ja vihannesten kera

Paistetut nuudelit wokattujen vihannesten ja katkarapujen kera on nopea ja maukas arkiruoka.

4 hengelle

20 minuuttia

Arviot (115 kpl)

Ainekset

200 g kuorittuja katkarapuja
250 g nuudeleita
Runsaasti vettä, johon on lisätty keittovaiheessa 2 rkl öljyä ja 1 tl suolaa/litra
Maustamiseen
2 tl murskattua valkosipulia
1 rkl tuoretta hienonnettua inkivääriä
2 tl curryjauhetta
2-3 rkl soijakastiketta
2-3 tl Dansukker Ruokokidesokeria
Vihannekset
1 purjo suikaloituna
1 iso porkkana raastettuna
2 dl sokeriherneitä halkaistuina
2 dl pavunituja
4 rkl kasviöljyä paistamiseen

Ohjeet

Keitä ensin nuudelit kevyesti suolatussa vedessä, johon on lisätty öljy. Huuhtele ja valmistele vihannekset ja mausteet edellä annettujen ohjeiden mukaan.

Lämmitä öljy wokkipannulla tai vastaavalla. Kypsennä curryjauheella maustettua valkosipuli-inkiväärimurskaa 1 minuutin ajan ja lisää purjosipuli. Käytä korkeaa lämpötilaa ja sekoita koko ajan.

Lisää keitetyt nuudelit ja raastettu porkkana sekä soijakastike ja sokeri. Anna seoksen kypsyä 2-3 minuuttia ja sekoita koko ajan. Lisää tarvittaessa vettä, etteivät nuudelit pala.

Lisää katkaravut ja sokeriherneet pannulle ja anna kypsyä vielä 2 minuuttia. Tarkista maku. Lisää pavunidut juuri ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.