Ainekset
200 g voita tai margariinia
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Tomusokeria
2 rkl vettä, maitoa tai kermaa
Täyte
200 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g maapähkinävoita
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 muna
2–3 dl pieniä vaahtokarkkeja
2 dl suolapähkinöitä
noin 20 kpl suklaamakeisia (Polly, Dumle tms.)
Ohjeet
Nypi voi ja vehnäjauhot keskenään. Lisää tomusokeri ja neste. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasainen. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (koko 20x30 cm).
Vatkaa täytteen aineksista tuorejuusto, maapähkinävoi, siirappi, vaniljasokeri ja muna keskenään. Levitä täyte pohjan päälle. Ripottele pinnalle vaahtokarkkeja, suolapähkinöitä ja paloiteltuja suklaamakeisia. Painele niitä hieman täytteen sisälle, jotta ne eivät pala uunissa.
Paista 175–200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Jäähdytä. Säilytä viileässä foliolla suojattuna. Tarjoile mielellään seuraavana päivänä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.