Ainekset
200 g voita tai margariinia
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Tomusokeria
2 rkl vettä, maitoa tai kermaa
Täyte
200 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g maapähkinävoita
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 muna
2–3 dl pieniä vaahtokarkkeja
2 dl suolapähkinöitä
noin 20 kpl suklaamakeisia (Polly, Dumle tms.)
Ohjeet
Nypi voi ja vehnäjauhot keskenään. Lisää tomusokeri ja neste. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasainen. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (koko 20x30 cm).
Vatkaa täytteen aineksista tuorejuusto, maapähkinävoi, siirappi, vaniljasokeri ja muna keskenään. Levitä täyte pohjan päälle. Ripottele pinnalle vaahtokarkkeja, suolapähkinöitä ja paloiteltuja suklaamakeisia. Painele niitä hieman täytteen sisälle, jotta ne eivät pala uunissa.
Paista 175–200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Jäähdytä. Säilytä viileässä foliolla suojattuna. Tarjoile mielellään seuraavana päivänä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?