Ainekset
200 g voita tai margariinia
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Tomusokeria
2 rkl vettä, maitoa tai kermaa
Täyte
200 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g maapähkinävoita
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 muna
2–3 dl pieniä vaahtokarkkeja
2 dl suolapähkinöitä
noin 20 kpl suklaamakeisia (Polly, Dumle tms.)
Ohjeet
Nypi voi ja vehnäjauhot keskenään. Lisää tomusokeri ja neste. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasainen. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (koko 20x30 cm).
Vatkaa täytteen aineksista tuorejuusto, maapähkinävoi, siirappi, vaniljasokeri ja muna keskenään. Levitä täyte pohjan päälle. Ripottele pinnalle vaahtokarkkeja, suolapähkinöitä ja paloiteltuja suklaamakeisia. Painele niitä hieman täytteen sisälle, jotta ne eivät pala uunissa.
Paista 175–200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Jäähdytä. Säilytä viileässä foliolla suojattuna. Tarjoile mielellään seuraavana päivänä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.