Ainekset
125 g hasselpähkinöitä jauhettuna
1/2 tl kanelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 munanvalkuaista
1/2 maustemitallista suolaa
1/2 tl sitruunamehua
2 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
noin 30 hasselpähkinää
Ohjeet
Sekoita keskenään hasselpähkinäjauhe, kaneli ja vaniljasokeri. Vatkaa valkuaiset, suola ja sitruunamehu kovaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon sokeri ja pähkinäseos. Ota taikinasta lusikalla nokareita pellille, jolla on voideltu tai öljytty ja jauhotettu leivinpaperi. Paina jokaiseen keksiin kokonainen hasselpähkinä. Paista 160 asteessa (kiertoilmauuni 140 astetta) uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!