Pähkinäiset kanelikeksit

Hasselpähkinälle ja kanelille maistuvat marenkiset keksit koristellaan kokonaisilla pähkinöillä.

noin 30 kpl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

125 g hasselpähkinöitä jauhettuna
1/2 tl kanelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 munanvalkuaista
1/2 maustemitallista suolaa
1/2 tl sitruunamehua
2 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
noin 30 hasselpähkinää

Ohjeet

Sekoita keskenään hasselpähkinäjauhe, kaneli ja vaniljasokeri. Vatkaa valkuaiset, suola ja sitruunamehu kovaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon sokeri ja pähkinäseos. Ota taikinasta lusikalla nokareita pellille, jolla on voideltu tai öljytty ja jauhotettu leivinpaperi. Paina jokaiseen keksiin kokonainen hasselpähkinä. Paista 160 asteessa (kiertoilmauuni 140 astetta) uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?