Ainekset
125 g hasselpähkinöitä jauhettuna
1/2 tl kanelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 munanvalkuaista
1/2 maustemitallista suolaa
1/2 tl sitruunamehua
2 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
noin 30 hasselpähkinää
Ohjeet
Sekoita keskenään hasselpähkinäjauhe, kaneli ja vaniljasokeri. Vatkaa valkuaiset, suola ja sitruunamehu kovaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon sokeri ja pähkinäseos. Ota taikinasta lusikalla nokareita pellille, jolla on voideltu tai öljytty ja jauhotettu leivinpaperi. Paina jokaiseen keksiin kokonainen hasselpähkinä. Paista 160 asteessa (kiertoilmauuni 140 astetta) uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.