Pähkinäiset kanelikeksit

Hasselpähkinälle ja kanelille maistuvat marenkiset keksit koristellaan kokonaisilla pähkinöillä.

noin 30 kpl

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

125 g hasselpähkinöitä jauhettuna
1/2 tl kanelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 munanvalkuaista
1/2 maustemitallista suolaa
1/2 tl sitruunamehua
2 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
noin 30 hasselpähkinää

Ohjeet

Sekoita keskenään hasselpähkinäjauhe, kaneli ja vaniljasokeri. Vatkaa valkuaiset, suola ja sitruunamehu kovaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon sokeri ja pähkinäseos. Ota taikinasta lusikalla nokareita pellille, jolla on voideltu tai öljytty ja jauhotettu leivinpaperi. Paina jokaiseen keksiin kokonainen hasselpähkinä. Paista 160 asteessa (kiertoilmauuni 140 astetta) uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!