Pääsiäisen macaronit

20 täytettyä macaronia 45 minuuttia
Pääsiäisen macaroneissa on tietenkin keltainen tuorejuustotäyte, jota voit myös maustaa eri tavoin.
Pääsiäisen macaronit
Arvioi: (7kpl)

Ainekset

  • 3 munanvalkuaista
  • ½ dl Dansukker Taloussokeria
  • 100 g mantelijauhetta
  • 3 dl Dansukker Tomusokeria

Täyte

  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl Dansukker Tomusokeria
  • ½ g sahramia tai keltaista elintarvikeväriä
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Sekoita varovasti joukkoon mantelijauhe ja tomusokeri. 

Laita seos pursotinpussiin ja pursota noin 40 kappaletta kahden euron kolikon kokoisia ympyröitä vieretysten leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 150-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 12 minuuttia. Jäähdytä.

Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi ja pursota puolille macaroneja. Paina päälle toinen macaron-keksi ja säilytä kylmässä tarjoiluhetkeen saakka.

Vinkki!
Voit maustaa täytettä elintarvikearomeilla, sitruunaraasteella tai sulatetulla suklaalla.

Reseptin on laatinut

Dansukker