Paahdetut maustepähkinät

Nappaa talteen helppo vinkki syötävään joululahjaan: mausta herkkupähkinät ja paahda uunissa.

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

noin 200 g pähkinäsekoitusta
2 rkl öljyä
1 tl Dansukker Luomuruokosokeria
1 tl suolaa
0,5 tl paprikajauhetta
ripaus chiliä, pippuria tai muita mausteita

Ohjeet

Laita pähkinät kulhoon, lisää päälle öljy ja sekoita. Lisää seuraavaksi mausteet ja sekoita kunnolla. Kaada pähkinät leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paahda pähkinöitä uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia. Anna pähkinöiden jäähtyä ja pakkaa lahjapusseihin.

Yhteistyössä: Anni Paakkunainen, Huomenta Suomi Extra ja Suomen Sokeri/Dansukker

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.