Paahdetut maustepähkinät

Nappaa talteen helppo vinkki syötävään joululahjaan: mausta herkkupähkinät ja paahda uunissa.

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

noin 200 g pähkinäsekoitusta
2 rkl öljyä
1 tl Dansukker Luomuruokosokeria
1 tl suolaa
0,5 tl paprikajauhetta
ripaus chiliä, pippuria tai muita mausteita

Ohjeet

Laita pähkinät kulhoon, lisää päälle öljy ja sekoita. Lisää seuraavaksi mausteet ja sekoita kunnolla. Kaada pähkinät leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paahda pähkinöitä uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia. Anna pähkinöiden jäähtyä ja pakkaa lahjapusseihin.

Yhteistyössä: Anni Paakkunainen, Huomenta Suomi Extra ja Suomen Sokeri/Dansukker

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?