Ainekset
2 dl omenaa pieninä kuutioina (esim. Konsta tai Granny Smith)
1 dl Dansukker Leipäsiirappia tai Tummaa siirappia
1 dl vettä
Pippurinen possunfilee
1 porsaan sisäfilee
3 tl vastarouhittua mustapippuria
Paistamiseen
öljyä
Tarjoiluun
merisuolahiutaleita
Ohjeet
Kaada omenakuutiot, siirappi ja vesi kattilaan. Keitä noin 15 minuuttia kunnes omenakuutiot ovat läpikuultavan tummia ja liemi siirappimaista. Jäähdytä.
Pippuroi puhdistettu possun sisäfilee ja paista sen pintaan kaunis väri öljytilkassa paistinpannussa.
Kääräise filee alumiinifolioon ja kypsennä uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia, tai kunnes lihan sisälämpötila on 72 astetta.
Avaa paketti 15 minuuttia uunista ottamisen jälkeen. Viipaloi filee, ripottele viipaleille hiukan merisuolahiutaleita ja valuta omenasiirappi päälle. Tarjoa kasvisten kera.
Vinkki!
Omenasiirappi maistuu myös grillipihvien ja broilerin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!
Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla
Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.