Pinnalle
Kuumenna maito ja halkaistu, raaputettu vaniljatanko kiehuvaksi. Katkaise virta ja anna vaniljamaidon muhia kannen alla 5 minuuttia. Lisää Hyytelösokeri Multi, kuumenna liemi uudelleen kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Keitä 1/2 minuuttia. Jäähdytä hetki ja kaada seos siivilän läpi jälkiruoka-astioihin. Pane jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi.
Kuori ja kuutioi omenat. Kuumenna vesi, viini ja kanelitanko kiehuvaksi ja anna muhia hetken aikaa. Lisää omenakuutiot liemeen ja keitä noin 5 minuuttia. Nosta kuutiot liemestä, jäähdytä ja jaa ne hyytelön päälle jälkiruoka-astioihin.
Kuumenna desi omenoiden keitinlientä kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri hyvin sekoittaen ja anna kiehahtaa. Jäähdytä hetki ja lusikoi liemi omenakuutioiden päälle. Pane jälkiruoka-annokset jääkaappiin puoleksi tunniksi. Koristele mintunlehdillä.
Reseptin on laatinut