Omenapalamarmeladi

45 minuuttia
Omenamarmeladin voi halutessaan maustaa kanelilla tai inkiväärillä. Tarjoa ohukaisten, paahtoleivän tai jälkiruokien kanssa.
Omenapalamarmeladi
Arvioi: (23kpl)

Ainekset

  • 1 kg omenakuutioita
  • n. 1 dl vettä
  • (jauhettua kanelia tai inkivääriä)
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Pane omenakuutiot ja vesi kattilaan. Keitä puolikypsiksi (noin 5 minuuttia). Tarvittava vesimäärä riippuu omenalajikkeesta, lisää vettä tarvittaessa keittämisen aikana. Sekoita Hillo-marmeladisokeri joukkoon, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta tarvittaessa. Anna jäähtyä noin 15 minuuttia, sekoita välillä. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Tarjoa esimerkiksi ohukaisten, paahtoleivän tai jälkiruokien kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker