Omenapalahillo Minihillosokerilla

50 minuuttia
Kotimaisista omenoista valmistat ihanan hillon vaikkapa lettujen tai muiden leivonnaisten seuraksi. Minihillosokerilla se on nopeaa ja helppoa!
Omenapalahillo Minihillosokerilla
Arvioi: (18kpl)

Ainekset

  • 1,2 kg omenoita
  • 2 rkl vettä
  • 250 g Dansukker Minihillosokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 tähtianis

Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Laita kuutiot kattilaan ja lisää joukkoon vesi. Kiehauta. Lisää minihillosokeri, vaniljasokeri ja tähtianis. Sekoita. Anna kiehua hiljalleen 5–10 minuuttia välillä sekoitellen. Laita hillo hyvin pestyyn lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Hillo säilyy avaamattomana noin 6 kuukautta.

Minihillosokerilla ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker