Ainekset
Muru
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
½ dl vehnäjauhoja
2 dl ruishiutaleita
50 g voita tai margariinia
Vuokaan
750 g omenoita
kanelia
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
60 g cashewpähkinöitä
Ohjeet
Nypi kulhoon mitatut murun aineet sormilla sekaisin.
Kuori omenat ja lohko ne annosuunivuokiin (ø noin 13 cm) tai isoon piirasvuokaan (ø noin 26 cm). Ripottele omenalohkoille kanelia ja valuta siirappia päälle. Jaa muruseos ja pähkinät vuokiin. Ripottele pinnalle hiukan ruokokidesokeria.
Paista uunissa 200 asteessa 20–25 minuuttia.
Nauti siirapilla maustetun kermavaahdon kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.