Ainekset
Muru
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
½ dl vehnäjauhoja
2 dl ruishiutaleita
50 g voita tai margariinia
Vuokaan
750 g omenoita
kanelia
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
60 g cashewpähkinöitä
Ohjeet
Nypi kulhoon mitatut murun aineet sormilla sekaisin.
Kuori omenat ja lohko ne annosuunivuokiin (ø noin 13 cm) tai isoon piirasvuokaan (ø noin 26 cm). Ripottele omenalohkoille kanelia ja valuta siirappia päälle. Jaa muruseos ja pähkinät vuokiin. Ripottele pinnalle hiukan ruokokidesokeria.
Paista uunissa 200 asteessa 20–25 minuuttia.
Nauti siirapilla maustetun kermavaahdon kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?