Omenamuffinit

12 kpl 30 minuuttia
Syksyisten omenamuffinien päällä on kanelisia omenalohkoja ja rapeaa muruseosta.
Omenamuffinit
Arvioi: (16kpl)

Ainekset

    Muruseos

    • 40 g voita tai margariinia
    • 1 dl muroja tai mysliä
    • 1/2 dl vehnäjauhoja
    • 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria

    Täyte

    • 2 omenaa
    • Dansukker Kanelisokeria

    Taikina

    • 1 kananmuna
    • 2 dl Dansukker Tomusokeria
    • 1 3/4 dl maitoa
    • 1/2 dl öljyä
    • 4 1/4 dl vehnäjauhoja
    • 2 tl leivinjauhetta

    Nypi tai sekoita muruseoksen ainekset. Kuori ja puolita omenat, poista siemenkodat. Leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi ja pyörittele ne kanelisokerissa. Sekoita taikinan ainekset. Kaada taikina muffinivuokiin. Painele omenalohkot taikinaan ja ripottele päälle muruseosta. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.

     

    Reseptin on laatinut

    Dansukker