Omenamuffinit

Syksyisten omenamuffinien päällä on kanelisia omenalohkoja ja rapeaa muruseosta.

12 kpl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (54 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Muruseos
40 g voita tai margariinia
1 dl muroja tai mysliä
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
Täyte
2 omenaa
Dansukker Kanelisokeria
Taikina
1 kananmuna
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 3/4 dl maitoa
1/2 dl öljyä
4 1/4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Ohjeet

Nypi tai sekoita muruseoksen ainekset. Kuori ja puolita omenat, poista siemenkodat. Leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi ja pyörittele ne kanelisokerissa. Sekoita taikinan ainekset. Kaada taikina muffinivuokiin. Painele omenalohkot taikinaan ja ripottele päälle muruseosta. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?