Ainekset
Muruseos
40 g voita tai margariinia
1 dl muroja tai mysliä
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
Täyte
2 omenaa
Dansukker Kanelisokeria
Taikina
1 kananmuna
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 3/4 dl maitoa
1/2 dl öljyä
4 1/4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Ohjeet
Nypi tai sekoita muruseoksen ainekset. Kuori ja puolita omenat, poista siemenkodat. Leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi ja pyörittele ne kanelisokerissa. Sekoita taikinan ainekset. Kaada taikina muffinivuokiin. Painele omenalohkot taikinaan ja ripottele päälle muruseosta. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.