Omenamuffinit

Syksyisten omenamuffinien päällä on kanelisia omenalohkoja ja rapeaa muruseosta.

12 kpl

30 minuuttia

Arviot (18 kpl)

Ainekset

Muruseos
40 g voita tai margariinia
1 dl muroja tai mysliä
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
Täyte
2 omenaa
Dansukker Kanelisokeria
Taikina
1 kananmuna
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 3/4 dl maitoa
1/2 dl öljyä
4 1/4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Ohjeet

Nypi tai sekoita muruseoksen ainekset. Kuori ja puolita omenat, poista siemenkodat. Leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi ja pyörittele ne kanelisokerissa. Sekoita taikinan ainekset. Kaada taikina muffinivuokiin. Painele omenalohkot taikinaan ja ripottele päälle muruseosta. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.