Ainekset
4 kg omenoita
1 kg Dansukker Taloussokeria
(1 kanelitanko)
Ohjeet
Kuori omenat ja poista siemenkodat.
Laita omenapalat ja sokeri mehustimen ylempään kattilaan ja täytä alin kattila vedellä merkkiviivaan asti. Keskimmäiseksi jää kattila, johon mehu tiivistyy ja valuu letkua pitkin valutusastiaan tai pulloon.
Anna mehun höyrystyä ja valuta ensimmäinen erä astiaan ja kaada takaisin kattilaan.
Pullota mehu puhtaisiin, kuumennettuihin pulloihin ja sulje korkit. Säilytä kylmässä.
Nauti mehu vedellä tai kivennäisvedellä laimennettuna.
Omenahillo mäskistä
jäljelle jäänyt omenamäski
n. 500 g Dansukker Hillosokeria
Kerää jäljelle jäänyt omenasose pienempään kattilaan ja lisää joukkoon hillosokeri. (Voit halutessasi lisätä joukkoon myös kanelitangon, jos et käyttänyt sitä mehuun.) Anna kiehua hiljalleen noin 5–10 minuuttia välillä sekoitellen.
Säilytä omenahillo puhtaassa purkissa jääkaapissa tai pakasta myöhempää käyttöä varten.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!