Ainekset
150 g margariinia
1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa tai inkivääriä
2 dl omena- tai porkkanaraastetta (n. 150 g)
1/2 dl piimää tai maitoa
Kuorrutus
2,5 dl dl Dansukker Tomusokeria
0,5 dl kaakaojauhetta
2 1/2 - 3 rkl kuumaa vettä tai kahvia
Koristeeksi
Dansukker Rapeaa raesokeria tai tomusokerikuorrutusta
Ohjeet
Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne omenaraasteen ja piimän kanssa vaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina voideltuun vuokaan (n. 20x30 cm). Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä ja kumoa ritilän avulla.
Siivilöi kaakaojauhe ja tomusokeri kulhoon, lisää kahvi tai vesi ja sekoita tasaiseksi. Levitä kuorrutus levyn päälle lastalla tai veitsellä. Koristele raesokerilla tai pursota tomusokerikuorrutusta raidoiksi (anna kaakaokuorrutuksen jähmettyä hetki ennen pursotusta). Anna kuorrutuksen kovettua. Leikkaa levystä terävällä veitsellä neliöitä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.