Ainekset
3 keskikokoista omenaa
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
1 l omenatäysmehua
0,5 dl Dansukker Taloussokeria tai maun mukaan
4 rkl perunajauhoja
Ohjeet
Kuori omenat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi tai raasta karkealla raastinterällä. Laita omenat kattilaan kanelisokerin kanssa. Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Sammuta liesi hetkeksi.
Mittaa joukkoon omenatäysmehu, sokeri ja perunajauhot.
Laita levy päälle ja hämmennä koko ajan, kunnes neste sakenee. Anna pulpahtaa, mutta älä keitä. Tarkista maku.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?