Ainekset
150 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 kananmunaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl kanelia
1 dl maitoa tai kermaa
3–4 kotimaista omenaa
50 g sulatettua voita
1 dl Dansukker Taloussokeria
ripaus kanelia
Seuraksi
vaniljavaahtoa, kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito tai kerma.
Huuhtele omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa viipaleiksi.
Vuoraa halkaisijaltaan 22 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla ja valuta pohjalle voisula. Ripottele päälle sokeri ja kaneli. Asettele sitten omenaviipaleet ympyrän muotoon. Kaada päälle taikina ja kypsennä 175-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja kumoa tarjoiluvadille.
Tarjoa vaniljavaahdon, kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.