Omenajuoma

Keitä pakastettavaksikin sopivaa omenamehua omenalohkoista kattilassa.

noin 1 1/2 litraa

PT55M

1 tunti

Arviot (68 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 kg omenoita
1 l vettä
6 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Taloussokeria valutettua mehulitraa kohti
1 maustemitallinen natriumbentsoaattia valutettua mehulitraa kohti

Ohjeet

Huuhdo ja lohko omenat (älä poista siemenkotaa eikä kuorta). Pane omenalohkot kattilaan ja kaada joukkoon vesi. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Valuta harson päällä 30 minuuttia. Mittaa mehu ja kaada takaisin kattilaan. Lisää sokeri. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää natriumbentsoaatti pariin ruokalusikalliseen lämmintä mehua ja kaada mehu kattilaan. Natriumbentsoaattia ei tarvita, jos pakastat mehun. Pullota omenajuoma lämpimiin, hyvin pestyihin pulloihin. Sulje pullot. Säilytä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.