Ainekset
2 kg omenoita
1 l vettä
6 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Taloussokeria valutettua mehulitraa kohti
1 maustemitallinen natriumbentsoaattia valutettua mehulitraa kohti
Ohjeet
Huuhdo ja lohko omenat (älä poista siemenkotaa eikä kuorta). Pane omenalohkot kattilaan ja kaada joukkoon vesi. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Valuta harson päällä 30 minuuttia. Mittaa mehu ja kaada takaisin kattilaan. Lisää sokeri. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää natriumbentsoaatti pariin ruokalusikalliseen lämmintä mehua ja kaada mehu kattilaan. Natriumbentsoaattia ei tarvita, jos pakastat mehun. Pullota omenajuoma lämpimiin, hyvin pestyihin pulloihin. Sulje pullot. Säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.