Omenainen vispipuuro

Syksyinen vispipuuro valmistetaan tietenkin omenoista ja maustetaan kanelisokerilla.

6–8 annosta

PT1H

2 tuntia

Arviot (13 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 isoa omenaa
1 l vettä (osan vedestä voit korvata omenamehulla)
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 rkl Dansukker Kanelisokeria
1 dl mannasuurimoita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Poista kuorituista omenoista siemenkodat ja paloittele ne muutamaan osaan.

Laita kattilaan yhdessä veden, ruokokide- ja kanelisokerin kanssa.

Keitä hiljalleen noin kymmenen minuuttia. Lisää mannasuurimot vähissä erin koko ajan sekoittaen, jatka keittämistä vielä viidestä kymmeneen minuuttia.

Mausta vaniljasokerilla. Anna puuron jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi ja nosta kylmään odottamaan tarjoiluhetkeä.

Tarjoa kanelisokerin kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!