Omenainen vispipuuro

Syksyinen vispipuuro valmistetaan tietenkin omenoista ja maustetaan kanelisokerilla.

6–8 annosta

PT1H

2 tuntia

Arviot (13 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 isoa omenaa
1 l vettä (osan vedestä voit korvata omenamehulla)
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 rkl Dansukker Kanelisokeria
1 dl mannasuurimoita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Poista kuorituista omenoista siemenkodat ja paloittele ne muutamaan osaan.

Laita kattilaan yhdessä veden, ruokokide- ja kanelisokerin kanssa.

Keitä hiljalleen noin kymmenen minuuttia. Lisää mannasuurimot vähissä erin koko ajan sekoittaen, jatka keittämistä vielä viidestä kymmeneen minuuttia.

Mausta vaniljasokerilla. Anna puuron jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi ja nosta kylmään odottamaan tarjoiluhetkeä.

Tarjoa kanelisokerin kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.