Ainekset
2 keskikokoista omenaa
2–3 rkl Dansukker Tummaa siirappia
ripaus kanelia
1 dl spelttihiutaleita
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Kuori ja lohko omenat. Laita ne kasariin yhdessä siirapin ja kanelin kanssa. Kiehauta.
Laita spelttihiutaleet, fariinisokeri ja vaniljasokeri kylmälle pannulle ja kuumenna koko ajan sekoitellen, kunnes ne hieman paahtuvat.
Vaahdota vispikerma. Mausta fariinisokerilla ja vaniljasokerilla. Kokoa annokset kerroksittain jälkiruokamaljaan.
Valuta halutessasi pinnalle hieman siirappia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!