Omena-spelttiherkku

Kiehautetuista omenalohkoista, paahdetuista spelttihiutaleista ja kermavaahdosta koottu kerrosjälkiruoka.

4 annosta

PT25M

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 keskikokoista omenaa
2–3 rkl Dansukker Tummaa siirappia
ripaus kanelia

1 dl spelttihiutaleita
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Lisäksi
1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Kuori ja lohko omenat. Laita ne kasariin yhdessä siirapin ja kanelin kanssa. Kiehauta.

Laita spelttihiutaleet, fariinisokeri ja vaniljasokeri kylmälle pannulle ja kuumenna koko ajan sekoitellen, kunnes ne hieman paahtuvat.

Vaahdota vispikerma. Mausta fariinisokerilla ja vaniljasokerilla. Kokoa annokset kerroksittain jälkiruokamaljaan.

Valuta halutessasi pinnalle hieman siirappia.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.