Ainekset
600 g omenakuutioita
400 g sipuli- tai punasipulikuutioita
1 dl valkoviiniä tai vettä
2 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Pane omena- ja sipulikuutiot, neste, sitruunan mehu ja kuoriraaste kattilaan. Keitä 10-15 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Sekoita Hillo-marmeladisokeri joukkoon, kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia.
Jäähdytä noin 15 minuuttia, sekoita välillä. Kuori vaahto pinnalta tarvittaessa. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
Tarjoa liharuokien, riista- tai maksapateen tai maksalaatikon kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?