Omena-sipulimarmeladi

45 minuuttia
Maista maukasta omena-sipulimarmeladia maksalaatikon seurana, niin yllätyt.
Omena-sipulimarmeladi
Arvioi: (5kpl)

Ainekset

  • 600 g omenakuutioita
  • 400 g sipuli- tai punasipulikuutioita
  • 1 dl valkoviiniä tai vettä
  • 2 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Pane omena- ja sipulikuutiot, neste, sitruunan mehu ja kuoriraaste kattilaan. Keitä 10-15 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Sekoita Hillo-marmeladisokeri joukkoon, kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia.

Jäähdytä noin 15 minuuttia, sekoita välillä. Kuori vaahto pinnalta tarvittaessa. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Tarjoa liharuokien, riista- tai maksapateen tai maksalaatikon kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker