Ainekset
1 kg kuorittuja, pieneksi pilkottuja omenoita
500 g Dansukker Hillosokeria
½ dl vettä
½ dl konjakkia, viskiä tai sitruunamehua
50 g pinjansiemeniä
Ohjeet
1. Pane omenapalat, sokeri ja nesteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljaa poreillen noin 15 minuuttia, sekoittele hilloa keittämisen aikana.
2. Paahda pinjansiemenet puhtaassa, kuivassa ja kuumassa paistinpannussa kauniin ruskeiksi ja sekoita ne kuumaan hilloon.
3. Jäähdytä vartti ja purkita hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje hyvin. Säilytä jääkaapissa.
4. Nauti hillo kakkujen, pikkuleipien tai paahtoleivän kanssa. Omena-pinjahillo sopii hyvin myös leivonnaisten täytteeksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.