Ainekset
1 kg kuorittuja, pieneksi pilkottuja omenoita
500 g Dansukker Hillosokeria
½ dl vettä
½ dl konjakkia, viskiä tai sitruunamehua
50 g pinjansiemeniä
Ohjeet
1. Pane omenapalat, sokeri ja nesteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljaa poreillen noin 15 minuuttia, sekoittele hilloa keittämisen aikana.
2. Paahda pinjansiemenet puhtaassa, kuivassa ja kuumassa paistinpannussa kauniin ruskeiksi ja sekoita ne kuumaan hilloon.
3. Jäähdytä vartti ja purkita hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje hyvin. Säilytä jääkaapissa.
4. Nauti hillo kakkujen, pikkuleipien tai paahtoleivän kanssa. Omena-pinjahillo sopii hyvin myös leivonnaisten täytteeksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!