Ainekset
2 munaa
2 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Kanelisokeria
2 dl grahamjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl kookoshiutaleita
3/4 dl sulatettua margariinia, voita tai rypsiöljyä
1 dl kookoskermaa
Pinnalle
3 isoa omenaa
Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Vaahdota munat, tomusokeri ja kanelisokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä rasva ja kookoskerma. Sekoita taikinaa vain sen verran, että se on tasaista. Kaada taikina halkaisijaltaan 24–26 cm piirasvuokaan.
Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa ohuiksi lohkoiksi ja asettele ne vieretysten piiraan pinnalle. Ripottele pinnalle kanelisokeria. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia, tai kunnes piiras on saanut kauniin värin.
Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön tai vaniljavaahdon kanssa.
Vinkki!
Jos haluat valmistaa piiraan uunipellille, tuplaa ainekset.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.