Ainekset
2 munaa
2 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Kanelisokeria
2 dl grahamjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl kookoshiutaleita
3/4 dl sulatettua margariinia, voita tai rypsiöljyä
1 dl kookoskermaa
Pinnalle
3 isoa omenaa
Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Vaahdota munat, tomusokeri ja kanelisokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä rasva ja kookoskerma. Sekoita taikinaa vain sen verran, että se on tasaista. Kaada taikina halkaisijaltaan 24–26 cm piirasvuokaan.
Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa ohuiksi lohkoiksi ja asettele ne vieretysten piiraan pinnalle. Ripottele pinnalle kanelisokeria. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia, tai kunnes piiras on saanut kauniin värin.
Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön tai vaniljavaahdon kanssa.
Vinkki!
Jos haluat valmistaa piiraan uunipellille, tuplaa ainekset.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.