Ainekset
200 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl kermaviiliä
2 tl kanelia
1 tl jauhettua kardemummaa
1 tl inkivääriä
1 tl jauhettua neilikkaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa
Koristelu
noin 60 kuorittua mantelia
Ohjeet
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita rasva, sokeri ja siirappi notkeaksi. Sekoita mukaan kermaviili ja mausteet.
Sekoita sooda jauhoihin ja lisää ne seokseen. Vaivaa taikinaksi.
Pyöritä taikinasta palloja, joiden halkaisija on n. 2 cm, ja laita ne pellille leivinpaperin päälle. Painele palloja litteämmiksi haarukalla ja laita jokaisen pikkuleivän päälle manteli.
Paista uunin keskiosassa noin 18 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?