Nopsat piparkakut

Todella helppotöiset piparkakut. Taikinan ei tarvitse levätä. Ei kaulita eikä oteta kuvioita.

noin 60 kpl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (125 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl kermaviiliä
2 tl kanelia
1 tl jauhettua kardemummaa
1 tl inkivääriä
1 tl jauhettua neilikkaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa
Koristelu
noin 60 kuorittua mantelia

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita rasva, sokeri ja siirappi notkeaksi. Sekoita mukaan kermaviili ja mausteet.

Sekoita sooda jauhoihin ja lisää ne seokseen. Vaivaa taikinaksi.

Pyöritä taikinasta palloja, joiden halkaisija on n. 2 cm, ja laita ne pellille leivinpaperin päälle. Painele palloja litteämmiksi haarukalla ja laita jokaisen pikkuleivän päälle manteli.

Paista uunin keskiosassa noin 18 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?