Nopsat piparkakut

Todella helppotöiset piparkakut. Taikinan ei tarvitse levätä. Ei kaulita eikä oteta kuvioita.

noin 60 kpl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (125 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl kermaviiliä
2 tl kanelia
1 tl jauhettua kardemummaa
1 tl inkivääriä
1 tl jauhettua neilikkaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa
Koristelu
noin 60 kuorittua mantelia

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita rasva, sokeri ja siirappi notkeaksi. Sekoita mukaan kermaviili ja mausteet.

Sekoita sooda jauhoihin ja lisää ne seokseen. Vaivaa taikinaksi.

Pyöritä taikinasta palloja, joiden halkaisija on n. 2 cm, ja laita ne pellille leivinpaperin päälle. Painele palloja litteämmiksi haarukalla ja laita jokaisen pikkuleivän päälle manteli.

Paista uunin keskiosassa noin 18 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.