Ainekset
200 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl kermaviiliä
2 tl kanelia
1 tl jauhettua kardemummaa
1 tl inkivääriä
1 tl jauhettua neilikkaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa
Koristelu
noin 60 kuorittua mantelia
Ohjeet
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita rasva, sokeri ja siirappi notkeaksi. Sekoita mukaan kermaviili ja mausteet.
Sekoita sooda jauhoihin ja lisää ne seokseen. Vaivaa taikinaksi.
Pyöritä taikinasta palloja, joiden halkaisija on n. 2 cm, ja laita ne pellille leivinpaperin päälle. Painele palloja litteämmiksi haarukalla ja laita jokaisen pikkuleivän päälle manteli.
Paista uunin keskiosassa noin 18 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.