Nopea mangoherkku

Nopea ja helppo kerrosherkku tuoreesta mangosta, jogurtista ja marengista.

4 annosta

PT10M

10 minuuttia

Arviot (47 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kypsä mango
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl turkkilaista jogurttia
2–3 tl Dansukker Vaniljasokeria
4 dl murskattuja marenkeja

Ohjeet

Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha irti kivestä. Soseuta hedelmäliha ja siirappi tehosekoittimessa. Sekoita jogurtti ja vaniljasokeri. Jaa puolet mangososeesta neljään kauniiseen lasiin. Tee sitten marenkikerros ja kaada päälle jogurtti. Tee vielä lopuksi mango- ja marenkikerrokset. Tarjoa heti.

Vinkki!
Voit korvata mangon puolukoilla. Mausta vaalealla luomusiirapilla maun mukaan.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.