Nektari

Viinimarjoista ja muista marjoista tehty nektari pakastetaan ja laimennetaan vedellä ennen tarjoilua.

40 minuuttia

Arviot (77 kpl)

Ainekset

1/2 l mustaherukoita tai mustikoita
1/2 l punaherukoita tai vadelmia
1 - 1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Soseuta marjat sosemyllyllä. Näin saat heti sileää, siemenetöntä nektaria.
Voit myös soseuttaa marjat monitoimikoneella, sauvasekoittimella tai lihamyllyllä. Jos haluat sileää, siemenetöntä nektaria, painele marjasose vielä siivilän läpi.
Lisää joukkoon sokeri. Pakasta nektari muovirasioihin tai muovipusseihin. Laimenna nektari vedellä maun mukaan ennen tarjoilua.
Voit pakastaa nektaria myös jääpalapusseihin tai -rasioihin. Nektarijääpala lasissa on kaunis ja raikas lisä mehuissa ja muissa juomissa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!