Nektari

Viinimarjoista ja muista marjoista tehty nektari pakastetaan ja laimennetaan vedellä ennen tarjoilua.

PT40M

40 minuuttia

Arviot (99 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1/2 l mustaherukoita tai mustikoita
1/2 l punaherukoita tai vadelmia
1 - 1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Soseuta marjat sosemyllyllä. Näin saat heti sileää, siemenetöntä nektaria.
Voit myös soseuttaa marjat monitoimikoneella, sauvasekoittimella tai lihamyllyllä. Jos haluat sileää, siemenetöntä nektaria, painele marjasose vielä siivilän läpi.
Lisää joukkoon sokeri. Pakasta nektari muovirasioihin tai muovipusseihin. Laimenna nektari vedellä maun mukaan ennen tarjoilua.
Voit pakastaa nektaria myös jääpalapusseihin tai -rasioihin. Nektarijääpala lasissa on kaunis ja raikas lisä mehuissa ja muissa juomissa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?