Myslipalat

Välipalaksi rapeita kauraa ja pähkinää sisältäviä myslipaloja ja jogurttia.

10–12 annosta

PT55M

50 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

150 g voita
1 dl Dansukker Fariinisokeria
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl vettä
7 dl kaurahiutaleita
3 rkl rusinoita
3 rkl kuivattuja puolukoita tai karpaloita
3 rkl pähkinöitä rouhittuna, esim. manteleita
3 rkl seesaminsiemeniä

Ohjeet

1. Kiehauta kattilassa voi, fariinisokeri, siirappi ja vesi. Sekoita, kunnes rasva on täysin sulanut. Sekoita kulhossa kuivat myslin ainekset.

2. Sekoita joukkoon rasvaseos. Levitä mysliseos leivinpaperoituun noin 20 x 30 cm kokoiseen matalaan uunivuokaan ja painele seos tasaiseksi ja tiiviiksi levyksi.

3. Paista 150-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia tai, kunnes pinta on kauniin ruskea. Anna levyn jäähtyä ja kovettua seuraavaan päivään. Leikkaa annospaloiksi ja säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!