Myslipalat

Välipalaksi rapeita kauraa ja pähkinää sisältäviä myslipaloja ja jogurttia.

10–12 annosta

PT55M

50 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

150 g voita
1 dl Dansukker Fariinisokeria
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl vettä
7 dl kaurahiutaleita
3 rkl rusinoita
3 rkl kuivattuja puolukoita tai karpaloita
3 rkl pähkinöitä rouhittuna, esim. manteleita
3 rkl seesaminsiemeniä

Ohjeet

1. Kiehauta kattilassa voi, fariinisokeri, siirappi ja vesi. Sekoita, kunnes rasva on täysin sulanut. Sekoita kulhossa kuivat myslin ainekset.

2. Sekoita joukkoon rasvaseos. Levitä mysliseos leivinpaperoituun noin 20 x 30 cm kokoiseen matalaan uunivuokaan ja painele seos tasaiseksi ja tiiviiksi levyksi.

3. Paista 150-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia tai, kunnes pinta on kauniin ruskea. Anna levyn jäähtyä ja kovettua seuraavaan päivään. Leikkaa annospaloiksi ja säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?