Myslipalat

Välipalaksi rapeita kauraa ja pähkinää sisältäviä myslipaloja ja jogurttia.

10–12 annosta

50 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (0 st)

Ainekset

150 g voita
1 dl Dansukker Fariinisokeria
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl vettä
7 dl kaurahiutaleita
3 rkl rusinoita
3 rkl kuivattuja puolukoita tai karpaloita
3 rkl pähkinöitä rouhittuna, esim. manteleita
3 rkl seesaminsiemeniä

Ohjeet

1. Kiehauta kattilassa voi, fariinisokeri, siirappi ja vesi. Sekoita, kunnes rasva on täysin sulanut. Sekoita kulhossa kuivat myslin ainekset.

2. Sekoita joukkoon rasvaseos. Levitä mysliseos leivinpaperoituun noin 20 x 30 cm kokoiseen matalaan uunivuokaan ja painele seos tasaiseksi ja tiiviiksi levyksi.

3. Paista 150-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia tai, kunnes pinta on kauniin ruskea. Anna levyn jäähtyä ja kovettua seuraavaan päivään. Leikkaa annospaloiksi ja säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Syksyn hurmaavat omenaherkut

Mikä olisikaan houkuttelevampi piristys syksyn pimeneviin iltoihin kuin herkullinen omenakakku tai pirteä omppuhillo vaikka pannarin kaveriksi.

Poimi pirteä puolukka!

Raikkaan kirpeät puolukat ovat monikäyttöisimpiä metsämarjojamme, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Omppusato purkkiin!

Säilö syksyn omppusato purkkiin näillä ihanilla ohjeilla.

Lettuja vai pannukakkua?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista.

Parhaat juustokakut

Juustokakku on nykyään makeista leivonnaisista varmasti yksi suosituin.

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.