Muurinpohjaletut

Kesässä parasta on pitsimäisen ohueksi paistetut muurinpohjaletut hillon kera.

10 annosta

PT1H

2 tuntia

Arviot (90 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 kananmunaa
1 l maitoa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
2 tl suolaa
2 dl vehnäjauhoja
1,5 dl ohrajauhoja
Paistamiseen

voita tai margariinia

Ohjeet

Sekoita munien joukkoon puolet maidosta. Lisää jauhot, suola ja loput maidosta. Anna taikinan turvota noin tunti. Paista letuista pitsimäisen ohuita muurinpohja- tai tavallisessa paistinpannussa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!