Mutakakku airfryerilla

Oletko innostunut airfryerista? Sillä valmistat helposti energiaa säästäen ruoat ja leivonnaiset. Mutakakku airfryerilla on pieni suklaaherkku kahvin kanssa tai jälkiruoaksi.

2–3 annosta

30 min

Arviot (186 kpl)

Ainekset

50 g huoneenlämpöistä voita
½ dl Dansukker Taloussokeria
1 kananmuna
1 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
¾ dl vehnäjauhoja TAI gluteenitonta jauhoseosta

Ohjeet

Vaahdota huoneenlämpöistä voita hetki sähkövatkaimella. Lisää sokeri ja jatka vaahdottamista muutama minuutti. Lisää kananmuna ja vatkaa tasaiseksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita.

Vuoraa airfryerin paistovuoka leivinpaperilla. Kaada taikina vuoan pohjalle ja levitä tasaiseksi.

Säädä lämpötila 160 asteeseen ja paista 20 minuuttia, kunnes mutakakku on sopivan kypsää.

Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.