Mutakakku airfryerilla

Oletko innostunut airfryerista? Sillä valmistat helposti energiaa säästäen ruoat ja leivonnaiset. Mutakakku airfryerilla on pieni suklaaherkku kahvin kanssa tai jälkiruoaksi.

2–3 annosta

PT25M

30 min

Arviot (204 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

50 g huoneenlämpöistä voita
½ dl Dansukker Taloussokeria
1 kananmuna
1 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
¾ dl vehnäjauhoja TAI gluteenitonta jauhoseosta

Ohjeet

Vaahdota huoneenlämpöistä voita hetki sähkövatkaimella. Lisää sokeri ja jatka vaahdottamista muutama minuutti. Lisää kananmuna ja vatkaa tasaiseksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita.

Vuoraa airfryerin paistovuoka leivinpaperilla. Kaada taikina vuoan pohjalle ja levitä tasaiseksi.

Säädä lämpötila 160 asteeseen ja paista 20 minuuttia, kunnes mutakakku on sopivan kypsää.

Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.