Mustikkapullahillo

Mustikkapullahillossa on kaikki parhaat pullamausteet ja taikinaisen täyteläinen maku, jonka salaisuus on Vaalea Luomusiirappi. Kokeile itse!

noin 5 dl hilloa

PT40M

45 min

Arviot (57 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl vettä
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl jauhettua kardemummaa
1 kanelitanko
1 vaniljatanko
500 g mustikoita
3 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Mittaa kattilaan vesi, siirappi, kardemumma, kanelitanko sekä vaniljatanko halkaistuna (kaavi siemenet seokseen veitsen lappeella). Kiehauta ja keitä, niin että maustelientä on jäljellä noin 1 dl. Lisää mustikat kattilaan. Kiehauta ja lisää hillosokeri hyvin sekoittaen. Keitä kevyesti poreillen noin 10 minuuttia. Anna hillon jäähtyä noin 15 minuuttia, poista kaneli- ja vaniljatanko ja kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!