Mustikkaiset marenkileivokset

Pursotetut marenkileivokset täytetään kerma-vaniljarahkaseoksella ja mustikoilla.

noin 14 annosta

PT1H

1½ tuntia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 munanvalkuaista
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Täyte
1 dl vispikermaa
100 g vaniljarahkaa tai -tuorejuustoa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
100–150 g mustikoita

Ohjeet

Vaahdota huoneenlämpöiset munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää sokeri vähän kerrallaan voimakkaasti sekoittaen. Pursota marenkimassa muffinivuokiin.

Paista uunin alimmalla ritilätasolla 125 asteessa noin tunti.

Vaahdota vispikerma, lisää vaniljarahka ja mausta sokereilla. Vatkaa joukkoon mustikat.

Leikkaa marenkileivoksiin varovasti halkeama ja täytä se mustikkaisella täytteellä. Tarjoa heti tai nosta hetkeksi jääkaappiin.

Vinkki!
Paista marengit etukäteen ja säilytä ilmatiiviissä purkissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!