Mustikkaiset marenkileivokset

Pursotetut marenkileivokset täytetään kerma-vaniljarahkaseoksella ja mustikoilla.

noin 14 annosta

PT1H

1½ tuntia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 munanvalkuaista
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Täyte
1 dl vispikermaa
100 g vaniljarahkaa tai -tuorejuustoa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
100–150 g mustikoita

Ohjeet

Vaahdota huoneenlämpöiset munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää sokeri vähän kerrallaan voimakkaasti sekoittaen. Pursota marenkimassa muffinivuokiin.

Paista uunin alimmalla ritilätasolla 125 asteessa noin tunti.

Vaahdota vispikerma, lisää vaniljarahka ja mausta sokereilla. Vatkaa joukkoon mustikat.

Leikkaa marenkileivoksiin varovasti halkeama ja täytä se mustikkaisella täytteellä. Tarjoa heti tai nosta hetkeksi jääkaappiin.

Vinkki!
Paista marengit etukäteen ja säilytä ilmatiiviissä purkissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.