Mustikkainen marenkirullakakku

Mustikkainen marenkirullakakku sopii tarjottavaksi vaikka itsenäisyyspäivänä.

6–8 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 munanvalkuaista
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl mantelijauhetta
½ dl maissitärkkelystä
½ dl kookoshiutaleita

Täyte
1 dl vispikermaa
100 g tuorejuustoa
1–2 dl mustikoita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Pinnalle
1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Koristeluun
1–2 dl mustikoita

Ohjeet

Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Vaahdota valkuaiset ilmavaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Lisää mantelijauhe, maissitärkkelys ja kookoshiutaleet käännellen.

Pursota seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tankoina suorakaiteen muotoon.

Paista pohjaa 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia. Kumoa leivinpaperin päälle.

Valmista täyte. Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto, mustikat ja sokerit. Tarkista maku. Levitä täyte marenkilevyn päälle ja kääri rullalle.

Leikkaa rullat 3–4 cm leveiksi viipaleiksi ja laita ne kukan muotoon tarjoiluvadille.

Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Pursota tai levitä kerma torttupalojen päälle ja koristele mustikoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.