Ainekset
1 kg mustikoita
250 g Dansukker Hillosokeria
1 dl madeiraa
Ohjeet
Mittaa hillokkeen aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen 15 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä jääkaapissa (hilloke ei alhaisemman sokeripitoisuuden vuoksi säily yhtä pitkään kuin hillo).
Nauti hilloke maustamattoman jogurtin, aamiaismurojen, paahtoleivän tai leivonnaisten kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?