Ainekset
1 kg mustikoita
250 g Dansukker Hillosokeria
1 dl madeiraa
Ohjeet
Mittaa hillokkeen aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen 15 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä jääkaapissa (hilloke ei alhaisemman sokeripitoisuuden vuoksi säily yhtä pitkään kuin hillo).
Nauti hilloke maustamattoman jogurtin, aamiaismurojen, paahtoleivän tai leivonnaisten kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!