Mustikkahilloke

Nauti mustikkahilloketta maustamattoman jogurtin, aamiaismurojen, paahtoleivän tai leivonnaisten kanssa.

n. 1 l

PT25M

30 minuuttia

Arviot (12 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg mustikoita
250 g Dansukker Hillosokeria
1 dl madeiraa

 

Ohjeet

Mittaa hillokkeen aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen 15 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä jääkaapissa (hilloke ei alhaisemman sokeripitoisuuden vuoksi säily yhtä pitkään kuin hillo).

Nauti hilloke maustamattoman jogurtin, aamiaismurojen, paahtoleivän tai leivonnaisten kanssa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?