Mustikka-omenapalahillo

Kanelinmakuista mustikka-omenapalahilloa voi tarjota vaikkapa sokerikakun, keksien, korppujen tai lettujen kera.

PT40M

45 minuuttia

Arviot (14 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

700 g kuorittuja omenoita kuutioituna
300 g mustikoita
2–3 kanelitankoa
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Mittaa aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen noin 15 minuuttia. Poista kanelitangot. Jäähdytä vartti ja purkita hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!