Mustikka-limehillo

(n. 5 dl valmista hilloa) 20 minuuttia
Limetti ja anis piristävät mustikkahilloa.
Mustikka-limehillo
Arvioi: (36kpl)

Ainekset

  • 500 g mustikoita
  • ¼ dl vettä
  • 1 luomulimetin raastettu kuori
  • ½ tl anista huhmaressa rouhittuna
  • 250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
  • 2 limetin mehu

Mittaa vesi kattilaan ja lisää mustikat, limetin raastettu kuori sekä anis. Kuumenna, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää Hillosokeri koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10-15 minuuttia välillä sekoitellen. Kerää hillon pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto pois lusikalla. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon limettimehu. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä viileässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker