Mustikka-limehillo

Pirteät limetti ja anis maustavat muuten miedonmakuista mustikkaa hillossa.

(n. 5 dl valmista hilloa)

PT25M

20 minuuttia

Arviot (53 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g mustikoita
¼ dl vettä
1 luomulimetin raastettu kuori
½ tl anista huhmaressa rouhittuna
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
2 limetin mehu

Ohjeet

Mittaa vesi kattilaan ja lisää mustikat, limetin raastettu kuori sekä anis. Kuumenna, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää Hillosokeri koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10-15 minuuttia välillä sekoitellen. Kerää hillon pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto pois lusikalla. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon limettimehu. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!