Ainekset
2 omenaa
1 l vettä
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
3 dl mustaviinimarjoja (tuore tai pakaste)
1 dl Dansukker Tomusokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl maustamatonta jogurttia
Ohjeet
Kuori omenat ja halkaise ne keskeltä poikittain. Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa ja lisää siihen omenan puolikkaat. Sammuta levy ja anna omenoiden jäähtyä vedessä.
Sekoita marjat, tomusokeri ja glukoosisiirappi kattilassa ja keitä hiljalleen 5 minuuttia. Anna jäähtyä. Lisää vaniljasokeri ja jogurtti. Laita seos jäätelökoneeseen tai pakasta vähintään 5 tuntia. Vatkaa seosta pakastumisen aikana muutaman kerran.
Pane omenan puolikkaat pienille lautasille ja annostele jäätelö niiden päälle.
Vinkki!
Mustaherukat voi korvata muilla marjoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.