Mustaherukkahyytelö

Perinteinen mustaherukkahyytelö on herkullinen broileriruokien lisuke.

PT40M

40 minuuttia

Arviot (180 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 litra puolikypsistä mustaherukoista keitettyä, sokeroimatonta mehua
800–1000 g Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Mittaa mehu ja sokeri kattilaan. Sekoita vain sen verran, että sokeri liukenee. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia sekoittamatta.

Tee hyytelökoe:

Ota ruokalusikallinen keitosta kylmälle lautaselle ja jäähdytä nopeasti jääkaapissa tai pakastimessa. Vedä lusikalla hyytelön keskelle vako. Jos vako ei umpeudu, hyytelö on valmista. Muussa tapauksessa jatka keittämistä ja toista testi.

Kuori vaahto. Purkita pieniin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje hyvin. Säilytä viileässä.


– 1 kg herukoita ja 3–4 dl vettä = noin litra mehua
– Hyytelö onnistuu paremmin keitetystä kuin höyrymehusta.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!