Mustaherukkahillo Luomuhillosokerilla

Nyt keitetään mustaherukkahillo Luomuhillosokerilla! Saat helposti ja nopeasti herkullista hilloa mustista viinimarjoista. Samalla ohjeella teet myös puna-, valko- ja viherherukkahilloa.

n. 1 l hilloa

PT25M

30 minuuttia

Arviot (46 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg mustaherukoita (tuore tai pakaste)
1 pkt (500 g) Dansukker Luomuhillosokeria

Ohjeet

1. Perkaa ja huuhtele marjat. Käytä pakastemarjat osittain sulaneina.

2. Pane marjat ja luomuhillosokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 4 minuuttia sekoitellen.

3. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti.

4. Kaada hillo pieniin puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Sulje hyvin.

5. Säilytä hillo jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.

Vinkki!
Samalla ohjeella teet hilloa punaisista viinimarjoista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!