Mustaherukkahillo Luomuhillosokerilla

n. 1 l hilloa 30 minuuttia
Tee helposti ja nopeasti herkullista hilloa mustista viinimarjoista luomuhillosokerilla. Samalla ohjeella teet myös puna-, valko- ja viherherukkahilloa.
Mustaherukkahillo Luomuhillosokerilla
Arvioi: (27kpl)

Ainekset

  • 1 kg mustaherukoita (tuore tai pakaste)
  • 1 pkt (500 g) Dansukker Luomuhillosokeria

1. Perkaa ja huuhtele marjat. Käytä pakastemarjat osittain sulaneina.

2. Pane marjat ja luomuhillosokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 4 minuuttia sekoitellen.

3. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti.

4. Kaada hillo pieniin puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Sulje hyvin.

5. Säilytä hillo jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.

Vinkki!
Samalla ohjeella teet hilloa punaisista viinimarjoista.

Reseptin on laatinut

Dansukker