Ainekset
2 ½–3 l mustaherukanlehtiä
2 ½–3 l kiehuvaa vettä
25 g sitruunahappoa
3 dl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Huuhtele mustaherukanlehdet juoksevan veden alla ja laita suureen kattilaan tai muuhun astiaan. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna jäähtyä.
Lisää sitruunahappo ja anna seistä suojattuna seuraavaan päivään.
Poista herukanlehdet ja siivilöi juoma.
Laita neste kattilaan ja lisää sokeri. Kiehauta.
Kaada juoma kuumennettuihin pulloihin.
Tarjoa vedellä tai kivennäisvedellä laimennettuna.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?