Mustaherukanlehtijuoma

Mustaherukanlehtijuoma on ihastuttava kesäjuoma, joka sopii mainiosti tervetuliaisjuomaksi juhliin. Mehua voit myös pakastaa myöhempää käyttöä varten.

1 vrk

Arviot (180 kpl)

Ainekset

2 ½–3 l mustaherukanlehtiä
2 ½–3 l kiehuvaa vettä
25 g sitruunahappoa
3 dl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Huuhtele mustaherukanlehdet juoksevan veden alla ja laita suureen kattilaan tai muuhun astiaan. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna jäähtyä.

Lisää sitruunahappo ja anna seistä suojattuna seuraavaan päivään.

Poista herukanlehdet ja siivilöi juoma.

Laita neste kattilaan ja lisää sokeri. Kiehauta.

Kaada juoma kuumennettuihin pulloihin.

Tarjoa vedellä tai kivennäisvedellä laimennettuna.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.