Mustaherukanlehtijuoma

Mustaherukanlehtijuoma on ihastuttava kesäjuoma, joka sopii mainiosti tervetuliaisjuomaksi juhliin. Mehua voit myös pakastaa myöhempää käyttöä varten.

1 vrk

Arviot (151 kpl)

Ainekset

2 ½–3 l mustaherukanlehtiä
2 ½–3 l kiehuvaa vettä
25 g sitruunahappoa
3 dl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Huuhtele mustaherukanlehdet juoksevan veden alla ja laita suureen kattilaan tai muuhun astiaan. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna jäähtyä.

Lisää sitruunahappo ja anna seistä suojattuna seuraavaan päivään.

Poista herukanlehdet ja siivilöi juoma.

Laita neste kattilaan ja lisää sokeri. Kiehauta.

Kaada juoma kuumennettuihin pulloihin.

Tarjoa vedellä tai kivennäisvedellä laimennettuna.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.