Muscovadolla paahdettu maustebroileri

Tumma sokeri paahtuu ja karamellisoituu kauniisti mausteiden kanssa broilerin koipireisien päälle.

4 annosta

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (4 kpl)

Ainekset

4 kpl broilerin koipireisiä
4 rkl Ras el hanout -maustesekoitusta
4 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
suolaa
4 rkl oliiviöljyä
1 limetin mehu

Ohjeet

Sekoita kulhossa kaikki muut aineet paitsi broileri. Lisää broilerin koipireidet ja hiero mausteseos niihin. Anna maustua huoneenlämmössä ½ tuntia. Laita koipireidet leivinpaperin päälle nahkapuoli ylöspäin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia. Nahka saa paahtua kunnolla. Tarkista kypsyys ennen tarjoilua. Tarjoa sesongin vihannesten kanssa.


Resepti: Keittiömestari Teemu Aura

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?