Ainekset
4 kpl broilerin koipireisiä
4 rkl Ras el hanout -maustesekoitusta
4 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
suolaa
4 rkl oliiviöljyä
1 limetin mehu
Ohjeet
Sekoita kulhossa kaikki muut aineet paitsi broileri. Lisää broilerin koipireidet ja hiero mausteseos niihin. Anna maustua huoneenlämmössä ½ tuntia. Laita koipireidet leivinpaperin päälle nahkapuoli ylöspäin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia. Nahka saa paahtua kunnolla. Tarkista kypsyys ennen tarjoilua. Tarjoa sesongin vihannesten kanssa.
Resepti: Keittiömestari Teemu Aura
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?