Ainekset
2 salottisipulia tai 1 sipuli kuorittuna ja silputtuna
1 valkosipulin kynsi kuorittuna ja silputtuna
1 pikkupullo (0,375 l) punaviiniä
½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 lihafondi- tai liemikuutio
1 rkl tomaattisosetta
muutama timjamin tai rosmariinin oksa tai 1 tl kuivattua yrttiä
2 tl maissitärkkelystä
1 dl vettä
2 rkl voita tai margariinia
(suolaa)
Ohjeet
Laita kattilaan sipulisilput, viini, muscovadosokeri, fondi- tai liemikuutio, tomaattisose ja yrtti. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä avoimena, miedolla lämmöllä poristen noin 15 minuuttia. Siivilöi ja siirrä liemi takaisin kattilaan.
Sekoita maissitärkkelys veteen ja lisää seos ohuena nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen. Keitä pari minuuttia. Sekoita rasvanokareet kuumaan kastikkeeseen, mausta suolalla tarvittaessa. Tarjoa pihvien tai paistin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!