Ainekset
100 g voita tai margariinia
½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 kananmuna
2 ¼ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
Täyte
5–10 omenaa (kuorittuna 550 g)
25 g voita tai margariinia
1 tl kanelia
1 tl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2–3 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi, lisää kananmuna hyvin vatkaten ja sekoita vehnäjauho-leivinjauheseos vaahtoon. Painele jauhoripotettu taikina piirasvuoan (ø 22 cm) pohjalle ja reunaan. Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Kuori ja lohko omenat. Kuumenna rasva paistinpannussa, lisää omenalohkot ja kaneli. Kuullota lohkoja pannussa noin 10 minuuttia, sekoita silloin tällöin. Ripottele vehnäjauhot ja muscovado omenalohkoille, sekoita hyvin. Jäähdytä. Kumoa täyte pohjan päälle vuokaan ja ripottele ruokokidesokeri täytteen päälle.
Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 25 minuuttia.
Tarjoa lämmin piiras kermavaahdon kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!